Nyheter fra Mynewsdesk.com TAG: Transport

 • ​Sterke påstander – vil ikke svare på spørsmål

  Forbrukerrådet og Konkurransetilsynet gikk hardt ut mot utsettelse av ny "taxilov", og rakker igjen ned på næringen i generelle ordelag. Men de nekter å svare på oppfølgende spørsmål om klagestatistikk, og hvilke priser de mener er for høye. Heller ikke: Hva er forbrukerinteressene i å slippe til såkalte ”friåkere” i drosjemarkedet i Norge – som i Sverige har vist seg å være de aller dyreste?
  03.06.2020 14.56
 • Beklagelig kildebruk i drosjesaker

  Spørsmålet fra Mossleth har vi selv stilt Forbrukerrådet, uten å få svar, nettopp fordi vi har kritisert rådet for udokumenterte påstander og tendensiøse målinger. Det er beklagelig at statsråden så ukritisk gjengir disse i svar til Stortinget, og ikke innhenter fakta fra Forbrukerrådet og andre.
  28.05.2020 15.56
 • ​Takk for meg!

  Dette er min siste ordinære arbeidsdag i Norges Taxiforbund, etter nesten ti år som kommunikasjonssjef og redaktør. Medlemsbladet TAXI nr 3 går samtidig i posten, nr 77 og det siste i rekken fra meg. Her er et takk for meg i denne forbindelse, med noen refleksjoner om de politiske angrepene på næringen. Kampen mot løsarbeidersamfunnet fortsetter, og skal vinnes.
  28.05.2020 15.24