Nyheter fra Mynewsdesk.com TAG: Transport

 • ​H2Cluster skal posisjonere norsk hydrogenkompetanse

  H2Cluster (tidligere Hydrogenklyngen) skal skape en nasjonal innovasjonsarena for hydrogen, og posisjonere Norge som energi- og teknologinasjon i det globale markedet. Klyngen skal initiere og fasilitere prosjekter på tvers av partnerne i samarbeid med bedrifter og organisasjoner, også internasjonalt. Målet er økt verdiskaping, lønnsomhet, innovasjonsevne samt styrket eksportevne for bedriftene.
  20.07.2020 09.00
 • Ny høring om alternativ til taksameter

  Samferdselsdepartementet (SD) sendte i samråd med Finansdepartementet (FIN) og etter innspill fra med Nærings- og fiskeridepartementet (NFD) i dag ut "Høring - endringer i flere forskrifter for å legge til rette for kontrollutrustning som et alternativ til taksameter i drosje."
  10.07.2020 20.47
 • Microsofts kårer Sopra Steria til årets data og AI partner

  Microsoft deler hvert år ut partnerpriser til de virksomhetene som har utmerket seg positivt innen ulike områder. I år var det Sopra Steria som vant den gjeve prisen Årets Data og AI partner.
  03.07.2020 15.25
 • ​Knerten gratuleres med frimerke og filmpremiere

  I mars kom hele Norges Knerten på frimerke sammen med skaperen Anne-Cath Vestly. Nå kan Posten gratulere den verdensberømte trepinnen med premiere på den femte filmen hvor han har hovedrollen.
  30.06.2020 15.00