Nyheter fra Mynewsdesk.com TAG: Transport

 • Vill logring for hundefrimerker

  Norske hundeeiere er hoppende glade over sjansen til å få sin bestevenn på frimerke. Norsk Kennel Klub og Posten har fått nesten 8.000 forslag til motiver.
  10.11.2019 12.00
 • California mot løsarbeidermodellen

  Mens det norske drosjemarkedet tilpasses Ubers forretningsmodell, vil lovgivere i plattformøkonomiens hjemstat, California, styrke plattformarbeidernes rettigheter og forhindre feilklassifisering. Arbeider-/sjåførperspektivet har så å si vært fraværende i prosessen fra regjeringen. Plattformøkonomien har kunnet vokse ved å utnytte arbeidsrettslige gråsoner og feilklassifisere arbeiderne.
  07.11.2019 13.02
 • Miljøvennlig pakkereise på 469 km.

  Det grønne distribusjonsnettet til Schenker er enestående, og nå kan du sende dine pakker mange grønne mil i Norge. Pakken fra kleskjeden Deguy i Bergen kunne leveres til butikken i Oslo med god miljøsamvittighet. Hele pakkereisen med null utslipp. Kundene etterspør i økende grad grønne løsninger. Bare i Oslo sparer vi miljøet tilsvarende en skog med 200 trær.
  24.10.2019 19.33
 • ​”Oljefondet” inn i Uber!

  Statens pensjonsfond utland, også kalt oljefondet” gikk tungt inn i Uber da selskapet ble børsnotert i mai. Ca en tredel av investeringen er allerede tapt. Ledelsen for pensjonsfondet vil ikke ut med hvor mye de har investert, eller om de har gjort seg etiske vurderinger rundt Ubers lovbrudd i Norge, underskuddsdrift og forretningsmodell. - Holdningsløst, skriver bladet TAXI på lederplass.
  14.10.2019 11.05
 • Opposisjonen vil revurdere taxiloven

  Ap, Sp, SV og Rødt er klare på sin motstand mot dereguleringen av drosjetilbudet, og vil samarbeide med næringen om å revidere loven etter neste stortingsvalg. Det kom klart fram da Øystein Langholm Hansen (A), Trygve Slagsvold Vedum (Sp), Arne Nævra (SV) og Silje j. Kjosbakken (R) deltok i debatt på Norges Taxiforbunds landsmøte.
  11.10.2019 12.00