Nyheter fra Mynewsdesk.com TAG: Transport

 • Beboerparkering for Hertz BilPool biler

  Alle Hertz BilPool sine biler i Oslo og omegn har allsonetillatelser, vårt mål er at bildeling skal være like enkelt som å eie egen bil. Vi i håper at flere ser at bildeling kan dekke deres mobilitetsbehov og at dette er et viktig tiltak for å oppnå dette.
  21.01.2020 18.41
 • Hunting High and Low i Jotunheimen

  Mitsubishi Motors og MK Norway er ute med ny reklamefilm for suksessmodellen Mitsubishi Outlander PHEV. Med seg på laget har de På Film, med regissør Ole Marius Elvestad bak spakene. Filmene er skutt ved Nasjonal turistveg Sognefjellet i vakre Jotunheimen, og som soundtrack brukes a-ha sin klassiker «Hunting high and low».
  14.01.2020 15.02
 • Hyundai inn i fremtiden etter elektrisk rekordår

  Hyundai har i løpet av få år rukket å bli en ledende produsent av elbiler, og ​ambisjonene for veien videre er enorme.
  08.01.2020 14.21
 • Høyaktuelt spenningsdrama

  Spenningsdramaet hvor en tankbil kolliderer inne i en tunnel og starter en voldsom brann er nå å se på kino, og spørsmålet rundt realiteten av denne katastrofen har meldt seg. Seniorrådgiver for energi og sikkerhet i Kiwa, Per Arne Lindvik, mener forebyggende arbeid er elementært for å unngå en slik katastrofe.
  02.01.2020 12.18
 • Tunnelen - virkelighetsnær og aktuell

  25. desember vises katastrofefilmen «Tunnelen» for første gang på storkino i Norge. - I dette tilfellet snakker vi ikke om at katastrofen kommer til å skje, men når, sier Per Arne Lindvik.
  19.12.2019 15.02