Nyheter fra Mynewsdesk.com TAG: Transport

 • ​”Oljefondet” inn i Uber!

  Statens pensjonsfond utland, også kalt oljefondet” gikk tungt inn i Uber da selskapet ble børsnotert i mai. Ca en tredel av investeringen er allerede tapt. Ledelsen for pensjonsfondet vil ikke ut med hvor mye de har investert, eller om de har gjort seg etiske vurderinger rundt Ubers lovbrudd i Norge, underskuddsdrift og forretningsmodell. - Holdningsløst, skriver bladet TAXI på lederplass.
  14.10.2019 11.05
 • Opposjonen vil revurdere taxiloven

  Ap, Sp, SV og Rødt er klare på sin motstand mot dereguleringen av drosjetilbudet, og vil samarbeide med næringen om å revidere loven etter neste stortingsvalg. Det kom klart fram da Øystein Langholm Hansen (A), Trygve Slagsvold Vedum (Sp), Arne Nævra (SV) og Silje j. Kjosbakken (R) deltok i debatt på Norges Taxiforbunds landsmøte.
  11.10.2019 12.00
 • Løsarbeiderdebatten kommer neste år

  ​Skal taxisjåfører ha lønn for jobben? Det er spørsmålet etter frislippet, og regjeringens velkommen til ”plattformselskaper” og ”delingsøkonomi”. Forskningsstiftelsen Fafo satte arbeidsvilkårene i ”plattformøkonomien” på dagsorden under Arendalsuka. Fokuset var særlig på Uber og drosjenæringen, og forskere fra så vel Fafo som Transportøkonomisk Institutt (TØI) arbeider med problemstillingene.
  10.10.2019 17.47
 • Taxisentralene forbereder seg til frislippet

  Landets taxisentraler forbereder seg til neste års frislipp av taxiløyver, gjennom å styrke merkevarer og kvalitetsarbeid. Forum for taxisentraler presenterer forslag til nye vedtekter, avtaler og andre tiltak i tråd med den nye loven. Norges Taxiforbund og Forum for taxisentraler deltar i prosjektet "Mobilitetsfloken", som utreder morgendagens transportløsninger.
  10.10.2019 15.32
 • ​Fem gode råd til deg som vil bli trainee

  Nå jakter mange norske selskaper på unge, lovende talenter til neste års traineeprogram. Her er noen gode råd til deg som skal søke.
  30.09.2019 12.51